28 Mart 2013 Perşembe

Biyokinezi Nedir?


Biyokinezi zihinsen güç ve enerjiyle vücudumuzda bazı değişiklikler yapmaktır. Mesela biyokineziyle saç renginizi değiştirebilirsiniz.
Vücudunuzda istediğiniz herhangi bir değişim yapabilirsiniz. Ancak bu çok uzun süre içerisinde gerçekleşen bir olaydır. Bir sene belkide üç beş sene gibi uzun bir süre zarfında gerçekleşir. Belkide çalışmalarınıza göre 1 ayda bile gerçekleştirebilirsiniz. Bu tamamen size ve çalışmalarınıza bağlıdır.
Zihin gücüyle yapıldığı için zihninize hakim olabilmelisiniz bunun için öncelikle zihin susturma tekniklerini uygulamalısınız. Yoğun zihin gücü sayesinde uzun süre zarfında sürekli çalışmalar yaparak bunu başarabilirsiniz.

İnsan zihni yoğun güç ve enerji sahibidir bu enerji sayesinde mentalizm gibi şeyler yapıldığnı görebilirsiniz ama sıradan bir insan, zihninin bu enerjisini istediği yönde kullanamadığı için bunları yapamaz ve imkansız gelir. Bu enerjiye hakim olabilmek için zihin susturma adlı makalemizi okuyabilirsiniz.

Biyokineziyle aklınıza gelebilecek her türlü vücutsal değişimi meydana getirebilirsiniz. Birkaç örnek daha vermek gerekirse kaslarınızı geliştirmek, yaralarınıza iyileştirmek gibi.
Diğer biyokinezi makalelerimizde de biyokinezinin nasıl yapıldığını ve tekniklerini öğrenip hemen uygulamaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder