28 Mart 2013 Perşembe

İ-doser İndir

İ-doser normalde üretimini yapan site bunları para ile satmaktadır ve 200 dolara kadar dozlar bulunmaktadır. Ancak dozları internette ücretsiz olarak bulup indirebilirsiniz.
Biz sizlere dozları ücretsiz olarak bu makalede sunuyoruz. Makalenin sonundaki linkten dozları indirebilirsiniz.
İndireceğiniz pakette 152 tane doz çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca bu dozları mp3′e çevirmek için i-doser’ın kendi programıda paketin içindedir.
Öncelikle indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayarak “dosyaları çıkar” yada “buraya çıkar” a tıklıyoruz. “Dozlar” adlı bir klasör çıkmış olacak.
Bu klasörün içindeki “Setup” klasörüne giriyoruz,  orada karşınıza çıkan “IDoser 5 premium” klasörüne giriyoruz oradaki “IDoserPremiumSetup.exe”ye tıklayarak yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz.
Daha sonra “Doses” klasöründen istediğiniz dozları yüklenen programın içine atıyoruz ve mp3′e çeviriyoruz.
Mp3′e çevrilen dozları program, bilgisayarınızdaki belgelerim klasörünün içinde doses klasörüne atmış olabilir.  İşlemler sadece bu kadar.

“Hangi doz ne işe yarıyor” bu makalenin sonunda ulaşabilirsiniz. . Oradan seçtiğiniz dozları dinleyebilirsiniz. Ama öncelikle dozları nasıl kullanacağınızı öğrenmek için yazımızın tamamını okuyun.

  • Öncelikle kesinlikle rahatsız edilmeyeceğiniz bir zamanda dinleyin. Eğer dışarıdan bir ses duyarsanız veya size birşey söylenirse bütün dikkatiniz dağılır. Rahat bir şekilde sırtüstü uzanın yada rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

  • Dozları telefonunuza, mp3 çalarınıza yada bilgisayarınıza atarak dinleyebilirsiniz önemli olan kulaklıkla dinlemeniz, kesinlikle kulaklıkla dinlemelisiniz. Kulaklığınızın Left(sol) ve Right(sağ) olarak sağ ve sol kulağınıza doğru olanı takınız. Bunun nedeni sağ ve sol kulaktan ayrı ayrı frekanslarda ses vermesidir.

  • Sonra iyice gevşeyin derin derin nefesler alın ve zihninizi tamamen susturun. (Zihin Susturma ile ilgili makalelerimizi okuyabilirsiniz). Gözlerinize bir bez vb. bağlayabilirsiniz. Bunun nedeni karanlık bir ortam olmasıdır. Gözlerinizi kapatın ortam karanlık olsun yada bez bağlayın.

  • Şimdi dozu dinlemeye başlayabilirsiniz. Dozu açın ve başından sonuna kadar dinleyin. Dinlerken zihniniz hep susmuş vaziyette olsun sadece ses’e odaklanın.

  • Dikkat edilmesi gereken nokta 2 dozu üst üste dinlememeniz. Dozu dinledikten sonra aradan 3 saat geçmesi gerekir yada 2 doz arasında “Reset” dozunu dinlemelisiniz. Yoksa etki alamazsınız. Ben yeni başlayanlar için 2 doz arasında reset dinlemelerini tavsiye etmiyorum 2 doz arasında 3 saat bekleyin. İlerleyen zamanlarda reset dozunu dinlersiniz 3 saat beklemenize gerek kalmaz.

  • Öncelikle ilk olarak dinleyeceğiniz doz kesinlikle “Quick Happy” adlı doz olmalıdır. Hem hafif hemde kısa olan bir dozdur. Tüm yeni başlayanlar bu dozla başlarlar. 2-3 gün hep sadece bu dozu dinlemelisiniz. Eğer başka bir dozdan başlarsanız kesinlikle etki alamazsınız alırsanızda bu psikolojik bir etkidir.

  • Quick Happy dozunu 2 gün boyunca günde 3-4 defa dinleyin. Her iki dinleme arasında 3 saat bekleyin. Quick Happy’den etki aldığınızda “Tranquil” adlı dozu dinleyebilirsiniz. 2 gün boyuncada günde 3-4 kez bu dozu dinleyin. Bu dozdan etki almaya başladığınızda artık istediğiniz dozları dinleyebilirsiniz.

Dozları ilk dinleyişlerinizde etki almazsınız. Öncelikle beyniniz alışmaya başlar. Bu yüzden yeni dinlediğiniz bir dozu günde 2-3 kez dinleyin. “Tranquil” dozundan sonra artık istediğiniz dozları dinlemeye başlayabilirsiniz ve iki doz arasında 3 saat beklemek yerine reset dozunu da dinleyebilirsiniz.

Aşağıdaki “İNDİR” yazısına tıklayarak Dozlar’ı indirebilirsiniz. Aşağıdaki İNDİR yazısına tıkladığınızda açılan sayfanın en üst sağ köşesinde 8 saniye sonra “GEÇ” butonu çıkacaktır bu  butona tıkladığınızda reklam sayfası açılır, indirme işleminin başlaması için aynı butona Tekrar Tıklamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder