28 Mart 2013 Perşembe

Telepati Nedir?


Telepati, iki kişi arasında herhangi bir araç kullanmadan beyinler arası zihinsel sinyallerle sembol, bilgi, fikir ve düşünce alışverişleridir.
Telepatiyi herkes kolaylıkla yapabilir. Bunu tam anlamıyla ve sorunsuzca yapabilmek için bir müddet alıştırma yapılabilir.
Telepati sayesinde çok uzaktaki bir arkadaşınızla herhangi bir araç gereç kullanmadan fikir ve düşünce alışverişi yapabilirsiniz.
Bazen aklınıza bir anda biri gelir ve bir müddet sonra sizi aradığını görürsünüz yada birini aramak istersiniz aradığınızda “bende tam seni arıyodum” gibi şeyler duyarsınız bu gibi durumlar telepatinin bazı küçük örnekleridir.
Telepatide bir kişi alıcı, diğer kişiyse vericidir. Verici, birşey bir fikir yada bir şekil, sembol düşünür, bunu kafasında en iyi şekilde canlandırır ve karşıdaki alıcı olan kişiye bunu iletmeye çalışır. Alıcıysa bu kişinin ne iletmeye çalıştığını düşünür zihnini tamamen boşaltır ve aklına ilk gelen şey vericinin iletmiş olduğu düşüncedir.
Telepati sayesinde çok istediğiniz birinin sizi aramasını, o an sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz. Hatta karşınızaki kişiye bir düşünce aktararak o an onu düşünmesini sağlayabilirsiniz. Uzaktaki bir arkadaşınızla düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Tüm bunlar telepati alanında kendinizi ne kadar geliştirdiğinize bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder